Erősen kezdett Európa

Erőteljes emelkedéssel ünnepelték a fő nyugat-európai értéktőzsdék csütörtökön, hogy a Fed szerda esti intézkedése nem okozott csalódást, a meghirdetett új enyhítési program mérete nagyjából megfelel az elemzői előrejelzéseknek.
MTI-Eco, 2010. november 4. csütörtök, 09:47
Fotó:

A londoni értéktőzsde fő mutatója, az FTSE-100 1,23 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,98 százalékos, a párizsi CAC-40 1,41 százalékos pluszban volt a nyitás után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK