A csütörtöki visszaesést az váltotta ki, hogy az EKB kamatcsökkentését követően az euró gyengült a dollárral szemben.Péntek reggel a svájci frank 238,35 forintot ért, míg csütörtök este 238,44 forintot.

A jen 2,8949 forintba került, csütörtök este 2,8945 forint volt az árfolyama. A dollár péntek reggelre 231,28 forintra gyengült az esti 231,82 forintról. Az euró 1,2382 dollárt ért, ugyanannyit, mint csütörtök este.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!