Erősítették a forintot az eurókötvény-hírek

A keddi lemaradás után felülteljesítette a régiót a forint, részben annak köszönhetően, hogy a kiszivárgó hírek szerint a vártnál kisebb felárral keltek el a magyar eurókötvények.
Ádám Viktor, 2011. május 4. szerda, 17:02
Fotó:

Az euró jegyzése 264,10 forintig gyengült, ám a vártnál rosszabb amerikai szolgáltatóipari adatot követő dollárerősödés fordulatot hozott. Erre a zloty érzékenyebben reagált, így napon belül a forint fél százalékkal erősödni tudott a lengyel devizához képest.
Délután háromnegyed öt tájban az euró egysége 265,20, a dolláré 178,25, a svájci franké pedig 207,60 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK