Erősödés a parketten - élen az OTP

Valamelyest kompenzálta a BÉT részvénypiaca a befektetőket az elmúlt napok zuhanásáért, a BUX kettőkor egyszázalékos pluszban, 23 067 ponton állt.
NAPI Online, 2006. november 29. szerda, 14:08
Fotó:

A blue chipek közül a mostanában esésben és emelkedésben is élen járó OTP érte el a legnagyobb nyereséget, jegyzése 1,5 százalékkal 7510 forintra emelkedett. A Mol 0,9 százalékkal 22 000 forintra, a Richter 1,1 százalékkal 40 500 forintra drágult, miközben a Magyar Telekon kurzusa 0,6 százalékkal 942 forintra javult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK