Jól teljesített a Volkswagen, ami egyrészt a kínai eladásokkal kapcsolatos ambiciózus terveknek volt köszönhető, másrészt a piaci szereplők azon várakozásának, miszerint a Porsche tovább növeli részesedését a társaságban. Ismét jókora elmozdulást produkált a Northern Rock, a brit kormány biztosítékot vállalt a brit jegybank felé a bajba jutott bank által felvett hitelekkel kapcsolatban, ennek ellenére a részvény hat százalékkal zuhant. Az emelkedő olajár jót tett az energiaszektor szereplőinek, a British Petrol több mint két százalékkal javult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!