A vezető index 10 perccel 10 óra után 17 676 ponton járt, ez fél százalékkal haladja meg a hétfői záróértékét. Az OTP a legerősebb a blue-chipek közül a bankrészvény árfolyama egy százalékkal került feljebb, 3670 forinton születtek rá a legutóbbi kötések. A Mol negyed százalékkal drágult, 16 600 forintra, a Richter 0,3 százalékkal kerül többe, 39 200 forint. A Magyar Telekom fél százalékkal ugrott meg, 424 forintra.  Lefelé mozdult viszont az Egis árfolyama, 140 forintos csökkenést követően 16 560 forinton cserélnek gazdát a kisebbik gyógyszergyártó részvényei. 10 százalékos drágulást tudhatnak maguk mögött az E-Star részvényei,viszonylag magas, 26 millió forintos forgalom mellett 546 forintra emelkedett jegyzésük.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!