A főbb devizákkal szemben reggel 8 óra körül indult erősödésnek a forint. Ez az euróval szemben 0,2 százalékkal vitte lejjebb az árfolyamot, 11 óra körül 309,26 forintot kellett adni a közös európai pénzért.

A dollárral szemben a reggeli lendület csak a keddi szintekig volt elég, innen újra gyengülni kezdett a magyar pénz és 11 óra előtt néhány perccel már 0,2 százalékkal többet kellett adni az amerikai pénzért a keddi helyzethez képest - ez 284,86 forintos dollárárfolyamot jelent.

A svájci frankkal szemben a reggeli lendület 290,17 forintig vitte a magyar devizát a keddi 290,91-es szint után, ám 11 óra előtt a kurzus már 290,76 forintnál járt.

Az euró/dollár devizapár kurzusa lejjebb került a hajnali órákban, ahol többé-kevésbé tartotta is magát a devizapár: 11 óra körül egy euró 1,0853 dollárt ért a keddi 1,0890-hez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!