Erősödéssel kezdett a forint

Erősödött a forint szerda reggelre az euróval szemben, miután kedden délután havi mélypontján járt a magyar deviza.
NAPI, 2012. március 7. szerda, 08:35
Fotó:

Fél kilenc körül az eurót  294,20 forinton jegyezték a kedd délutáni 294,90 forintos árfolyam után. A dollárral szemben szintén erősebb szinten kezdett a magyar deviza: a kedd délutáni 224,89-es szint után 223,85 forintot adtak egy dollárért. A svájci frank 244,38 forintot ért.

Kedden havi mélypontján zárt a forint az euróval szemben, aminek az oka a dollár 0,7 százalékos erősödése volt az euróval szemben, ami mögött részben a görög kötvénycserével kapcsolatos bizonytalanság, részben pedig a kínai növekedés visszaesése volt.

Szerda reggel a régiós devizák is erősödtek az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK