Erősödéssel nyitott Budapest

Csaknem 1 százalékos emelkedéssel kezdte a keddi napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe.
Napi.hu, 2015. december 1. kedd, 10:15
Fotó: Napi.hu

A BUX délelőtt 10 óra után 23 994 ponton állt, amely 1 százalékos emelkedés az előző napi záráshoz viszonyítva.

A vezető részvények kivétel nélkül erősödtek, legjobban az OTP teljesített. A bankpapírral 6158 forinton kereskedtek, amely 1,5 százalékos emelkedés. A Richter árfolyama 0,1 százalékkal, 5593 forintra nőtt. A Magyar Telekom papírjai 406 forintot értek, 1 százalékkal többet, mint a hétfői záráskor. A Mol 1,4 százalékkal ért többet, 13 690 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK