Az OTP már 7000 forint közelében járt, a bankpapír 6910 forintos kurzusa 2,2 százalékos erősödésnek felelt meg. Hasonlóan jól teljesített a Mol, az árfolyam 1,6 százalékkal 20155 forintra emelkedett. A Telekom erősödése a reggeli megugrást követően megakadt az egyszázalékos pluszt jelentő 897 forinton. Egyelőre alulteljesít a gyógyszerszektor, a Richter és az Egis 0,7 százalékos nyereséget ért el, előbbi 45450 utóbbi 30480 forinton forgott tízkor, bár ez jó eredmény a reggeli süllyedéshez viszonyítva.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!