Az USA szolgáltatószektorának vártnál jobb áprilisi teljesítménye, valamint a nem mezőgazdasági ágazatok javuló termelékenysége és a kedvező munkaerőpiaci adatok az amerikai gazdaság kedvezőbb kilátásait jelezték, bár az igazán fajsúlyos jelentés, a munkahelyek számának alakulásáról beszámoló riport holnap érkezik. Az euró jegyzése a korábbi, 1,3610 dollár körüli szintekről 1,3560 alá esett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!