Erősödik a forint - segített a Lehman Brothers

A bankközi devizapiacon a befektetők ma elsősorban a Fed esti kamatdöntésére vártak, fél szemmel azért odafigyeltek a Lehman Brothers negyedéves eredményére, ami - a subprime veszteségek ellenére - meghaladta az elemzők várakozásait.
NAPI Online, 2007. szeptember 18. kedd, 15:36
Fotó:

A világban ettől optimistává vált a hangulat, ami a feltörekvő piaci devizákat is erősítette. Az eurót 254,50 forinton jegyezték délután fél négykor, szemben hétfő esti 255,20 forinttal, a dollár ugyancsak gyengült, a hétfői 184 forinthoz közeli zárásról 183,30 forintig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK