Erősödni próbál a forint

Enyhe erősödéssel kezdené a napot a forint.
NAPI, 2011. október 19. szerda, 08:42
Fotó:

Az euró árfolyama szerda reggelre, enyhén csökknet a bankközi devizapiacon, a közös európai devizáért fél kilenc után néhány perccel 295,7 forintot kellett fizetni, ez egy forinttal kevesebb a kedd esti árfolyamnál. A dollár 1,6 forinttal lett olcsóbb, 214 forint körül jár árfolyama, a svájci frank másfél forinttal, 238,6 forintig jött vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

devizatrader62, 2011.10.19 11:26

@cobretti01:

A shortosok magasról szeretnek nyitni...ez már csak tőmés a rv piacokon....nincs kraft....nincs forgalom....naposon az usa indexek kezdenek túlvetté válni!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

cobretti01, 2011.10.19 10:39

Mára az optimizmus lesz jellemző, jön a FED Beige book, jó a hangulat:
http://gazdasagtv.hu/tozsde/2011-10-19/tozsdenyitas-oktober-19-efsf-bovites-jo-hangulat
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html