Az overnight forintpiacon emelkedtek az egynapos árak, záráskor 13,20 százalék volt érvényben. A másodlagos állampapír-piacon a rövid oldalon vegyesen alakultak a hozamok, míg a hosszabb lejáratú instrumentumoknál hozamnövekedés volt megfigyelhető. A háromhónapos papírok hozama 2 bázisponttal nőtt, a hathónaposoké stagnált, az egyéveseké pedig egyetlen bázisponttal csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!