A kedd délutáni 299,77 forintons euróárfolyammal szemben kedd reggel 298,27 forintnál járt a jegyzés. A dollárért 226,45 forintot kértek a kedd délutáni 228,10 után, míg a svájci frankot 248,10 forintot ért. Az euróval szemben gyengült a dollár, a devizapár jegyzése reggel 1,3174-nél járt.

A keddi napon a forint szempontjából döntő lehet a délutáni jegybanki kamatdöntő ülés és esetleg az Orbán-Barroso találkozó kimenetele.

A magyar konvergenciaprogramnak hétfőn jelentősebb piaci reakciója nem volt, elemzők úgy vélték, ebben a kérdésben a brüsszeli reakció lesz a döntő, azaz a piacok egyelőre kivárnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!