Az eurót 18 óra tájban 310,98 forinton jegyezték a kora reggeli 312,12 forinttal szemben. A dollár 275,14 forintról 273,88 forintra gyengült. A frank árfolyama nem változott, 281,80 forinton forgott.

Az euróval szemben a forint 0,48 százalékkal, a dollár ellenében pedig 0,47 százalékkal értékelődött fel a nap folyamán.

A régiós devizák közül a lengyel zloty 0,75 százalékkal erősödött mind az euróval, mind a dollárral szemben, míg a cseh korona jegyzése gyakorlatilag nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!