Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A járványhelyzet miatt a tagok írásban, ülés tartása nélkül szavaztak az éves rendes közgyűlés meghívójában meghirdetett napirendi javaslatokról.

Az igazgatóság közgyűlési hatáskörben elfogadta a társaság 2019. évi nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) szerinti, egyedi, nem konszolidált éves jelentését 227,9 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 7,9 milliárd forint adózott eredménnyel, valamint döntött arról, hogy az anyacég teljes adózott eredménye eredménytartalékba kerül.

Az igazgatóság elfogadta a társaság 2019. évre vonatkozó IFRS alapján elkészített konszolidált éves jelentését is 646,2 milliárd forint mérlegfőösszeggel, és mínusz 34,2 milliárd forint adózott eredménnyel.

A 34,3 milliárd veszteségből mínusz 29,4 milliárd forint a megszűnő tevékenységek eredményéből keletkezett - közölte korábban a cég.

Az Opus részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek. A papír a csütörtöki tőzsdenapot 0,95 százalékos erősödéssel, 265,50 forinton zárta, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 482,80 forint, a legalacsonyabb 129,20 forint volt - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!