Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A délelőtti 309 feletti szinteket követően újra lejjebb ereszkedett kissé az euró forintjegyzése a bankközi devizapiacon: délután hat órakor 308,15-ön állt az uniós deviza egysége.

Hasonló pályát járt be a dollár és a svájci frank is: előbbi napközben 225,60 felett tetőzött, majd késő délutánra 224,80 közelébe süllyedt, míg a frank 253 közeléből korrigált 252,20 alá. Számottevő változás euró/dollár-fronton sem mutatkozott, kora este 1,3706-on állt a keresztárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!