Erősödött a forint

Délutánra a kedvező nemzetközi hangulatnak köszönhetően erősödött a forint, az euró árfolyama 311 forint alá is benézet.
Napi.hu, 2014. március 27. csütörtök, 16:53
Fotó: Reuters

A reggeli 312 forintos árfolyammal szemben a délután kereskedésben 310,8 forintig süllyedt az euró árfolyama, jelenleg 311,2 forintért adják a közös devizát. Délután az amerikai piacokon látványos hangulatjavulás mutatkozott, ez segített a régiós devizákkal együtt a forintnak is az erősödésben.

A dollárral 226,4 forinton kereskednek, ez 10 fillérrel alacsonyabb a reggeli árfolyamnál. A svájci frank árfolyama 255,6 forintra csökkent a reggeli 255,8 forintról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK