Az euró 308,44 forintig erősödött szerda kora délután, ami 0,2 százalékkal jelent alacsonyabb árfolyamot. A dollárral szemben hasonló mértékű erősödést mutatott a magyar fizetőeszköz, 274,30 forintot kellett adni egy dollárért. A svájci frank árfolyama 0,1 százalékkal került lejjebb, 283,11 forintnál járt a devizapár kurzusa. Eközben az euró/dollár a keddi szint közelében mozgott, 1,1247 dollár/eurónál.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!