Erősödött a forint

A forint kicsit erősödött a főbb devizákkal szemben hétfő délelőtt.
Napi.hu, 2016. október 24. hétfő, 15:12
Fotó: MTI/EPA

Az euróval szemben 307,64 és 308,68 forintos sávban mozgott a magyar fizetőeszköz, délután 3 óra körül 308,11 forinton jegyezték a közös európai devizát. A dollárért 282,96 forintot kellett adni, ami 0,2 százalékkal jelent alacsonyabb szintet a pénteki jegyzéseknél. A svájci frankkal szemben hasonló mértékű volt délutánig az erősödés, 284,82 forinton jegyezték az alpesi devizát. A dollár gyengült az euróval szemben kora délutánig, 1,0888 dollárt kellett adni egy euróért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK