Erősödött a forint a nap végén

Délutánra erősödött a forint pozíciója a bankközin, a piac szereplői a jegybanktörvény körüli fejleményekre reagáltak.
Ádám Viktor, 2004. október 27. szerda, 17:16
Fotó:

A napközbeni 247,50 körüli szintről délután öt órára 246,80-ra süllyedt az euró árfolyama a bankközi devizapiacon, a befektetők a jegybanktörvény-módosító javaslat halasztásáról szóló hírekre reagáltak így - tájékoztatta a NAPI Online-t Benczédi Balázs, az ING Bank munkatársa. A dollár 193,20/50 forinton állt, a régió fontosabb devizáira nem hatott a térség két kamatdöntése: a cseh és a lengyel alapráta változatlanul maradt, a meglepetést nem okozó fejlemények érintetlenül hagyták a két ország fizetőeszközét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK