Erősödött a forint délelőtt

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerda délelőtt.
Napi.hu, 2015. október 14. szerda, 11:53
Fotó: Napi.hu

Az eurót 311,10 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékkal jelent erősebb szintet a keddi késő délutáni szinttől. A dollárral szemben 0,4 százalékkal erősödött a forint, ami 272,60 forintos árfolyamot jelent. A svájci frankért 285,16 forintot kértek a bankközi devizapiacon, azaz 0,3 százalékkal kevesebbet, mint kedden. Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, délelőtt 1,1427-nél is járt a devizapár kurzusa. Dél körülre 1,1409 dollárt ért az euró egysége.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK