Erősödött a Richter, zuhant a Mol

Változó volt a hangulata hétfőn a BÉT-en. A nyitást követően lassan vett lendületet a kereskedés, majd a délután végére a nehezen összeszedett előny maradéka is elpárolgott, az index végül 0,3 százalékos mínuszban, 27 879 pontnál zárta a napot.
NAPI Online, 2007. október 8. hétfő, 16:50
Fotó:

A piacvezető részvények változó teljesítményt nyújtottak. A legnagyobb forgalmat bonyolító Mol jelentős, 2,68 százalékos bukást tudhat maga mögött, míg a nap nyertese a Richter volt a maga 2,65 százalékos erősödésével.

Az OTP részvényeinek árfolyama a nyitóárhoz képest 0,11 százalékkal mozdult el pozitív irányba, 9490 forintnál zárva a kereskedést, míg a Telekom 0,96 százalékos nyereséget mondhat magáénak a hétfői kereskedés végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK