A Mol 145 forinttal, 0,78 százalékkal 18 455 forintra csökkent, 2,5 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 190 forinttal, 2,39 százalékkal 8150 forintra erősödött, forgalmuk 9,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,41 százalékkal 484 forintra esett, forgalma 1,6 milliárd forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 10 forinttal, 0,16 százalékkal 6150 forintra gyengült, a részvények forgalma 2,0 milliárd forintot ért el.

Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1-en elmondta: a magyar tőzsde jobban teljesített a régiós átlagnál. A BUX-ot az OTP húzta, a bankpapír a nap nyertese, a részvények forgalma is magas volt. Az OTP pénteken teszi közzé harmadik negyedéves eredményeit, a befektetők erre készülnek.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!