Kóka János sáveltörlés lehetőségét megpendítő tegnapi nyilatkozata, illetve a régiós emelkedés miatt szerdán erősödött a forint. A 248 forint körüli szinten zárt az euró, amely az este folyamán erősödött a magyar fizetőeszközzel szemben. A mai nyitás után 249 forinton jegyezték a közös európai devizát, egy óra múlva pedig 248,60/70 forintnál járt a kurzus - mondta Geszti Pál, az ING kereskedője hozzátéve: ha nem lesz rendkívüli esemény - például a tegnapihoz haosnló Kóka-nyilatkozat -, amely élénkülést hozna a piacon, akkor az euró árfolyama várhatóan 248,50 és 249,50 forint között tölti a napot. A dollár némileg erősödött az euróval szemben a korábbi 1,34-ről 1,3380-ra változott a keresztárfolyam, így a bankközin 185,75 forintot adtak a dollárért.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!