Az Erste csökkentésről felhalmozásra emelte a Molra vonatkozó ajánlását, míg célárát a korábbi 19350 forintról 26050 forintra növelte, ami a jelenlegi 21970 forintos piaci árhoz képest közel 20 százalékos felértékelődési potenciált jelent. Az Erste más régiós olajpapírokra vonatkozó ajánlását és célárát is felülvizsgálta: a PKN Orlenre és a Lotos-ra vonatkozó ajánlás változatlanul felhalmozás, a lengyel olajcégek papírjainak célárát pedig 3, illetve 5 százalékkal emelte meg az elemzőcég. Az OMV-re vonatkozó minősítését felhalmozásról tartásra rontotta az Erste, de az osztrák olajvállalat célárát 54 euróról 60,9 euróra emelte. Az Unipetrolt 260 koronás célár mellett tartásról eladásra minősítette le az Erste elemzője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!