Erste: vegyél Richtert!

A brókercég közel tízezer forintos felértékelődési potenciált lát.
NAPI Online, 2008. február 28. csütörtök, 12:47
Fotó:

Az Erste elemzője szerint a vártnál jobb 2007-es orosz értékesítés az idei várakozások fölfelé módosítását indokolják, ami kiegészülve a stabilizálódó magyar piaccal optimizmusra ad okot.

Mindezen hatásoknak köszönhetően a brókercég 12 havi célárát 47 300 forintban határozta meg - az eddigi célár 47 600 volt -, ami a csütörtök déli 37 600 forintos tőzsdei árfolyamhoz képest jelentős felértékelődési potenciált jelent - az Erste ajánlása ennek megfelelően vétel.

A frissen akvirált Polpharma és Akrikhin integrációjával kapcsolatos tervekről ugyanakkor a piaci szereplők jelenleg nem sok részletet tudnak, így ennek hatásával egyelőre nem számolt a szakember.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK