Különösebb esemény nélkül átlagos forgalom mellett, főleg hangulatvezérelte piaci környezetben gyengült a magyar deviza. Az euró 298,75 forint körülről indult a reggeli órákban és 300,53 forintig gyengült kora délutánra. Fél öt körül 300 forint körül ingadozott az euró/forint árfolyama.

A dollár/forint kurzusa 218,20 és 221,09 között mozgott szerdán, fél öt körül 220,50 forintot adtak egy dollárért.

A svájci frankkal szemben 241,50 forint körüli szintről kezdte a napot a forint, majd délután fél öt körül 242,60 forintot adtak az alpesi devizáért a bankközi piacon.

A forint gyengülésében a dollár erősödése is benne van: a reggeli 1,3675-ös szintről délután fél öt körülre 1,36-ig csorgott a zöldhasú az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!