A határidős kötvénypiacok év végére már 3 százalékos kamatokra számítanak Európában, míg 5 százalékos hozamokat várnak júniusra az USA-ban. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy a feltörekvő piaci devizák komoly gyengülésbe kezdtek. A zloty 2,7, a cseh korona 1,6, míg a forint 1 százalékkal gyengült a hét eleje óta. Dupla csúcs után esett az arany ára is, 570-ről 555 dolláros szint környékére.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!