Esés jellemezte a BÉT-et

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 0,8 százalékos visszaeséssel 8 078 ponton zárt. Főként a Mol és az OTP vesztesége húzta le a mutatót. Az olajipari vállalat részvényei 1,6 százalékos csökkenéssel 4995 forinton állapodotak meg. A vezető papírok közül a Matáv 0,6 százalékot csökkent és 905 forinton fejezte be a kereskedést. Az OTP 1,7 százalékkal csökkent és 2234 forinton zárt. A Richter 0,6 százalékot veszítve értékéből 16200 forintra esett vissza, miközben az Egis 3,5 százalékos megugrást produkált.
Almási Gábor, 2002. június 6. csütörtök, 16:42

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK