A Dow kosarának legnagyobb esését azonban a McDonald’s produkálta, miután fény derült arra, hogy éves szinten csökken a hamburgerlánc forgalma az öreg kontinensen. Az internetes ágazat némileg jobban muzsikált, bár a UBS felminősítésére – mely a Yahoo! és a Google részvényeit érintette – az utóbbi cég árfolyama nem reagált egyértelmű drágulással. A Dow végül 24 pontos eséssel 10 912 ponton zárt, az S&P fél százalékkal 1219 pontra esett. A Nasdaq 0,8 százalékot veszített értékéből, a technológiai index a kereskedés végén 2073 pontot mutatott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!