Esés után fölfelé araszol Amerika

A tegnapi fergeteges rally után ma kisebb korrekcióval indult az amerikai kereskedés, de azóta kezdenek ismét emelkedni a részvényárfolyamok.
NAPI, 2011. október 28. péntek, 16:30
Fotó: Napi.hu

Az S&P 500 a tegnapi 1284 pont feletti záróértékről 1277-ig esett, de onnan felfelé kapaszkodik és már 1282 pontnál, vagyis minimális, 0,2 százalékos mínuszban jár. A DJIA is hasonló pályát írt le, de már ismét 12200 pont fölött áll a blue chip index, ami néhány pontos mínusz a tegnapi záráshoz képest. A Nasdaq 0,1 százalékos mínusznál tart.

A tőzsdei hangulatot leginkább befolyásolni képes devizapár, az euró/dollár a nap közbeni gyengélkedés után ismét emelkedik, 1,41680-nál jár, vagyis az euró ismét erősödik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK