Esésben a hozamok

Akár tíz bázisponttal is csökkentek a hozamok a hétfői másodlagos állampapírpiacon.
NAPI, 2012. szeptember 10. hétfő, 14:16
Fotó: Napi.hu

A diszkontkincstárjegyek közül csak a hat hónaposak hozama változott, ezek 8 bázisponttal estek, míg az államkötvényeknél 8-10 bázispontos esést regisztrálhatott az Államadósság Kezelő Központ. A referenciahozamok ennek megfelelően 6,67 és 7,42 százalék között mozognak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2012.09.10 17:27

Ha ilyen príma hozamok vannak és az éves infláció 6 % körül lesz, akkor ( a kamatadó levonása után ) minden pénz csodálatos negatív kamatot hoz a magyar befektetőnek.

Gurrraaaaa!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

SzaszaG, 2012.09.10 15:57

Pedig az MNB még el sem kezdett ott vásárárolni.

További alapkamatcsökkentés kell!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html