Esésben Budapest

A BUX fél egy előtt 22 874 ponton állt, ami a legutóbbi, keddi záró értékéhez képest 0,6 százalékos csökkenés. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a plusz 0,19 pontos nyitás után csökkent szerdán délelőtt.
Napi.hu, 2016. február 17. szerda, 12:30
Fotó: Napi.hu

A Mol 0,1 százalékkal, 13 715 forintra erősödött.

Az OTP-részvények ára 0,5 százalékkal, 5997 forintra nőtt.

A Magyar Telekom árfolyama 0,5 százalékkal, 391 forintra csökkent.

A Richter-papírok árfolyama 2,8 százalékkal, 4900 forintra esett.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője még reggel óvatos kivárást valószínűsített a piacokon, mivel délután sok amerikai makrogazdasági adat várható, amelyek befolyásolhatják a kereskedés irányát. A szakember a nap elején alacsony forgalomra és kis esésre számított a magyar tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK