Rácz Balázs, az Erste Befektetési Zrt. elemzője szerint mínuszos nyitás után tovább eshetnek az árfolyamok és nagy valószínűséggel csökkenéssel zárul a kereskedés.

A szakértő szerint a nemzetközi hangulat hétfőn elromlott, ami a hazai kereskedésre is hatással volt, és nem várható, hogy kedden megfordul ez a tendencia.

Nagy Bertalan, az Equilor Zrt. elemzője gyenge, nulla körüli indítást vár. A szakértő szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetközi tőzsdék is estek hétfőn. Így a budapesti tőzsde kedden lefelé veheti az irányt, nagy esésre azonban

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!