A távközlési cég, amely csütörtökön publikálja gyorsjelentését szerda reggel 0,15 százalékos pluszban, 701 forinton állt, míg a többi blue chip a mély felé robogott. A Reuters szerint a Telekom 159,9 milliárdos árbevételt, 64,7 milliárdos EBITDA-t, 39,6 milliárdos EBIT-et és 22,3 milliárdos adózott eredményt jelenthet.

Az OTP részvények árfolyama újra 4100 alá süllyedt, a papír 1,35 százalékos mínuszban 4092 forintot ért, míg a Richter 1,20 százalékos veszteség mellett 36 650 forinton cserélt gazdát.

A Richter papírjaival kapcsolatban érdemes kiemelni, hogy a vártnál jóval kedvezőbb jelentés következtében a keddi nyitást követő órákban még bőven 2 százalék feletti pluszban is jártak a gyógyszerrészvények, azonban a délután elromló nemzetközi hangulat végeredményben a Richter piacán is profitrealizációt váltott ki, így az árfolyam végül több mint 2 százalékkal múlta alul a hétfői záróértéket.


A Mol is pirosba fordult, 0,70 százalékos veszteség mellett 13 850 forinton áll.

A tőzsdei árfolyamokról részletesebben itt tájékozódhat. Real-time szolgáltatásukra itt fizethet elő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!