A vezető papírok közül az elmúlt napokban jól teljesítő Molt adták a leginkább  csütörtök reggel. Az olajpapír 0,17 százalékkal 17 550 forintra gyengült.

Az OTP 0,09 százalékos mínusza 5475 forintos árfolyamot takart, míg a Richter 0,02 százalékkal lejjebb kerülve 42 990 forintot ért nyitásban.

A Telekom egyelőre beragadt szerdai 722 forintos záróértékén.

Az mindenesetre egyértelműnek tűnik, hogy a rövidített kereskedés igen alacsony forgalomban fog folyni szilveszter napján, és ezért nem kizárt a fokozottabb volatilitás sem.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!