Eséssel indított Budapest

Az ír helyzet miatti bizonytalanságok kiújulása és a komoly ázsiai esés után a BÉT-en is nyomott a hangulat, a BUX a nyitást követően fél százalékkal 22 165 pontra rontott.
NAPI, 2010. november 23. kedd, 09:02
Fotó:

A vezető papírok közül az Mol hátránya volt a legszámottevőbb, az olajipari részvény 1 százalékkal 20 450 forintra értékelődött le.

Az OTP-papírok sem teljesítettek lényegesen jobban, 0,75 százalékos mínusszal 5171 forintért forogtak a nyitást követően.

A Telekom 0,17 százalékkal 586 forintra gyengült, a Richterre ellenben a nyitásban nem született kötés, így maradt a 45 945 forintos hérfői záróértékén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK