Eséssel kezdhet a tőzsde

Egy százalék körüli esés várható nyitásban, de hamarosan eldől, mi a BÉT-en az igazi irány.
NAPI, 2009. augusztus 25. kedd, 08:56

Nagy volatilitás várható a mai kereskedés során, eldől, hogy a nagy lendületű emelkedést folytatják-e a papírok, ami a tegnapi mozgásból következne. 
Egy százalékos eséssel kezdhetünk, majd 15 percen belül előkerülhetnek a pisztolyok, megindulhat a csúcstámadás - vélekedett Nyári Zsolt a KBC kereskedője. Amennyiben Európában , ahol egy százalék körüli mínusszal készülnek nyitni, nem jönnek vevők és tovább esnek az indexek, úgy viszont a BÉT-en is elmaradhat a tegnapi hegymenet folytatása - tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK