Eséssel kezdte a hetet Európa

Mérsékelt veszteséggel nyitottak hétfőn a vezető európai értéktőzsdék.
Napi.hu, 2016. március 7. hétfő, 10:23
Fotó: Reuters

A frankfurti DAX-index 0,55 százalékos, a londoni FTSE-100 index 0,46 százalékos, a párizsi CAC-40 index pedig 0,42 százalékos mínuszban indította a kereskedést. Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,38 százalékkal csökkent.

Nyitás után pár perccel a DAX a 0,56 százalékos, az FTSE-100 0,32 százalékos, a CAC pedig 0,38 százalékos veszteségben állt.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK