Eséssel nyitott New York

Az indexek rekordérték utáni negatív korrekciójával indult szerdán a tőzsdei kereskedés New Yorkban.
MTI, 2014. május 14. szerda, 15:38
Fotó: Reuters

A kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 0,03 százalék, az S&P-500 index 0,05 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,22 százalék veszteséget mutatott.

Kedden a Wall Street indexei rekordértéken zártak, a DJIA 0,12, az S&P 0,04 százalékkal emelkedett. Az S&P index történetében első alkalommal lépte át az 1900 pontos határt, de annál alacsonyabban zárt. A főként fejlett technológiai ágazatok részvényeit forgalmazó Nasdaq piac Composite indexe viszotn 0,33 százalékkal csökkent kedden.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK