Eséssel zárt New York, de a május szép lett

A kezdeti iránykeresés után határozott esésbe kezdtek az amerikai részvénypiacok és nem is bírtak talpra állni. Az S&P 500 index még így is nyereséggel zárta a májust, rég volt ilyen nyerő szériája.
NAPI, portfolio.hu, 2013. május 31. péntek, 22:47

A végére elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken. A Dow és az S&P-500 1,4, a Nasdaq Composite 1 százalékot esett. A májust ezzel együtt kiválóan fejezték be, a DJIA és az S&P-500 2 százalék körüli plusszal, a Nasdaq pedig 3,8 százalékos többlettel, ráadásul az S&P index már sorozatban a hetedik hónapot zárta pluszban, ami a leghosszabb nyerő sorozat 2009 szeptembere óta.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK