A kereskedés végén a londoni értéktőzsde az FTSE-100 1,87 százalékkal, a frankfurti DAX-30 2,05 százalékkal, a párizsi CAC-40 3,12 százalékkal volt a csütörtöki záróértéke alatt. Ebben közrejátszott, hogy meredek lejtőre kerültek a New York-i mutatók, a Dow tízezer pont alatt is megfordult. A piacokat nem derítette jobb kedvre, hogy az Eurostat 0,5 százalékról 0,6-re korrigálta az eurózóna első negyedévi GDP-növekedésére vonatkozó jelentését. A vezető üzleti híroldalak beszámolói szerint a befektetőket az új magyar kormány háza tájáról érkező kijelentések is elbizonytalanították.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!