Esést mértek Budapesten

Nem sikerült jól a Budapesti Értéktőzsde napja.
Napi.hu, 2014. április 30. szerda, 17:13
Fotó: Napi.hu

A kereskedés lezárásakor 1 százalékos mínuszt könyvelhetett el a BUX, így végül 17434,53 ponton zárt. A blue chipek mindegyike bukott valamennyit, a Magyar Telekom 0,3, az OTP 0,7, a Richter 1,3, míg a Mol 1,55 százalékkal állt keddi záróértéke alatt.

A forgalmat tekintve az OTP nyert 5,7 milliárddal, a Mol lett a második 1,1 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom fért fel 693 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

bux
HOZZÁSZÓLÁSOK