Az euró jegyzése a csütörtök esti 357,19 forintról 357,52 forintra emelkedett péntek reggel fél nyolcra - írja az MTI.

Az év eleje óta a forint 8 százalékkal gyengült az euróval szemben. Az euró jegyzése az idén 328,65 és 369,87 forint között alakult. A forint idei leggyengébb árfolyamához képest három és fél százalékkal erősödött, a legerősebbhez képest pedig közel kilenc százalékkal gyengült.

Emelkedett a dollár és a svájci frank jegyzése is péntek reggelre az előző estihez képest. A dollárt 330,44 után 331,93 forinton, a svájci frankot pedig 339,51 forint után 339,70 forinton jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!