Eshet a tőzsde - még a Mol is

Esés várható a BÉT-en hiába zárt pluszban Amerika.
NAPI, 2010. szeptember 16. csütörtök, 08:55
Fotó:

Az OTP alulteljesítő, a forint is megérkezett egy olyan szintre ahonnan akár meg is fordulhat, a kínai piac nagyot esett, így minden együtt van ahhoz, hogy legyen egy rendesebb eső nap - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
Akár a Mol is kipukkadhat ma, egy felhúzás esetén érdemes lehet eladni. A OTP-nél további esés következhet a tegnai gyengeség után.
A Telekom elérhette azt a szintet, aminél már nem tud feljebb menni, a Richter pedig éves csúcs körül van, ami azt jelenti, hogy bármikor jöhetnek benne eladók.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK