Tovább esett kedden az euró, a dollárral szembeni árfolyama átszakította az 1,27-es szintet is azután, hogy a volt görög kormányfő közölte, igen kemény gazdasági következményekkel járna Athén számára az eurózóna elhagyása - jelentette a Marketwatch. A kurzus 1,2675-ig süllyedt, de röviddel a jobbára mínuszos amerikai tőzsdezárás után is épp csak felülmúlta az 1,2680-as szintet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!