Esik a forint

A romló nemzteközi hangulatnak megadta magát a forint is, kedd reggel 272 forint felett járt az euró jegyzése.
NAPI, 2011. február 22. kedd, 08:23
Fotó:

A tegnap esti 270,8 forint után kedd reggelre 272,4-ig emelkedett az euró jegyzése a bankközi devizapiacon. A dollár 200,888 forintig erősödött, a svájci frank jegyzése a 211 forintos szintet ostromolja.

Az euró/dllár keresztárolyam 0,8 százalékkal került lejjebb, 1,357-re.

A zloty eközben 0,3 százalékkal gyengült az euróval szemben, a cseh korona is hasonló mértékben veszített értékéből, s a román lej is hasonló mértékben veszítettéékéből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK