Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Miután tegnap kissé lefordultak az amerikai indexek a napi csúcsaikról és az euró/dollárban sem folytatódott a pozitív korrekció az év eleji nemzetközi optimizmust sem lehet felhőtlennek nevezni, a befektetők kissé bizalmatlanok a nyakló nélküli vásárlással szemben.

Ebben a környezetben a forint is sérülékenyebb, szerda reggel 316,50-en áll az euró jegyzése a tegnap nap közben jellemző 313-315,50-es sávval szemben.

A svájci frank egysége 260 forint reggel negyed kilenc után, a dollár 242,8 forinton áll.

Az euró/dollár árfolyam 1,3035 körül ingadozik, a régiós devizák közül a zloty és a román lej is kisebb erősödést mutat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!